Az otthonfelújítási program pályázati időszaka eltolódik

Az otthonfelújítási program keretében állami támogatást igényelhetnek azok a lakástartalmú ingatlanok tulajdonosai, akik lakásfelújítást terveznek. A támogatás segítségével könnyebben finanszírozhatóvá válik a lakásfelújítás, legyen szó szigetelésről, kazán cseréről vagy akár energetikai korszerűsítésről.

Az állami támogatások mellett a lakáshitel is segítséget nyújthat az otthonfelújításban. A lakáshitel felhasználható például a szükséges anyagok beszerzésére, a munkadíjakra vagy akár a szigetelési munkák finanszírozására.

Fontos szempont lehet a lakásfelújítás során a megfelelő szigetelés kiválasztása is. Egy jól megválasztott szigetelés hozzájárulhat az energiatakarékossághoz és a lakás komfortérzetének növeléséhez.

A kazán cseréje is fontos lépés lehet az otthonfelújítás során. Egy energiatakarékos kazán segítségével csökkenthetők a fűtéssel kapcsolatos költségek és növelhető a lakás energetikai hatékonysága.

Az otthonfelújítási programok részeként számos lehetőség áll a lakástulajdonosok rendelkezésére, hogy otthonaikat modernizálják és komfortosabbá tegyék. Az energetikai korszerűsítés, a szigetelés és a kazáncsere csak néhány példa az otthonfelújítási lehetőségek közül.

A belföld-rss oldalon részletes információkat találhatnak az állami támogatásokról, lakáshitel lehetőségekről és az otthonfelújítási programokról, amelyek segítségével könnyebben valósíthatják meg lakásfelújítási terveiket.