Az NGM 300 milliárd forinttal növeli a Széchenyi Kártya Program kötelezettségvállalási keretét a kormány döntése alapján

A kormány által támogatott Széchenyi Kártya Program részeként lehetőség nyílik vállalkozásoknak kedvező feltételek mellett hitelhez jutni. A szerződéskötés során a vállalkozások részletesen megismerhetik a finanszírozási lehetőségeket, valamint azok feltételeit és visszafizetési módját.

Az NGM által kezelt hitelállomány segítségével a vállalkozások könnyebben és gyorsabban juthatnak hozzá a szükséges forrásokhoz, amelyek segítségével fejleszthetik tevékenységüket és növelhetik versenyképességüket. A belföldi vállalkozások számára ezáltal könnyebbé válik a gazdasági növekedés és a munkahelyteremtés.

A Széchenyi Kártya Program révén a kormány célja, hogy támogassa a hazai vállalkozások fejlődését és növekedését, valamint elősegítse a gazdasági stabilitást és versenyképességet. A finanszírozási lehetőségeknek köszönhetően a vállalkozások könnyebben megvalósíthatják terveiket és bővíthetik tevékenységüket.

Az NGM által kezelt hitelállomány biztosítja, hogy a vállalkozások számára elérhető legyen a szükséges finanszírozás, amely segítségével fejleszthetik vállalkozásukat és növelhetik versenyképességüket. A szerződéskötés során részletesen megismerhetik a hitel feltételeit és visszafizetési módját, így biztosítva a tiszta és átlátható pénzügyi helyzetet.