Amennyiben egy kft. nyugdíjas tagja, akkor milyen szociális hozzájárulási adó vonatkozik rá?

A Szövetség a Cégvilágért (SZOCHO) egy olyan szervezet, amely a kis- és középvállalkozások érdekképviseletét látja el a cégvilágban. A SZOCHO tagjai között megtalálhatóak a nyugdíjas tagok is, akik korábban vállalkozók voltak, és most a nyugdíjuk mellett is aktívan részt vesznek a szervezet tevékenységében.

A Kft.-k tagjai is fontos szerepet játszanak a SZOCHO munkájában, hiszen a kis- és középvállalkozások jelentős része Kft. formában működik. A SZOCHO célja, hogy a cégvilágban tevékenykedő vállalkozások érdekeit képviselje a kormányzati és gazdasági szereplők felé, valamint segítséget nyújtson a tagoknak a versenyképességük növelésében.

A SZOCHO honlapján elérhető a legfrissebb hírek és információk a cégvilágról, valamint a cégvilág-rss segítségével a tagok könnyen nyomon követhetik az aktuális fejleményeket a gazdasági szférában. A SZOCHO nyugdíjas tagjai is aktívan részt vesznek a szervezet tevékenységében, és segítenek a tapasztalataikkal és szakértelmükkel a kis- és középvállalkozások fejlődésében.