A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) bejelentette, hogy újabb javítások történtek az eGN-rendszerben

A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) folyamatosan fejleszti az elektronikus gazdálkodási napló rendszerét, az eGN-rendszert, hogy segítse a gazdálkodókat a hatékonyabb és pontosabb adatok kezelésében. Az eGN-rendszer lehetővé teszi a tenyészkódok és a legeltetett állatok nyilvántartását, valamint számos más fontos információ rögzítését.

Az elektronikus gazdálkodási napló használata nemcsak a gazdálkodók számára könnyíti meg a munkát, hanem a Nébih számára is lehetővé teszi a hatékonyabb ellenőrzést és nyomon követést. A rendszer segítségével könnyen nyomon követhetők a tenyészkódok és a legeltetett állatok adatai, valamint az állatok egészségi állapota és a felhasznált takarmányok is.

A Nébih által támogatott belföld-rss program keretében a gazdálkodók könnyen hozzáférhetnek az eGN-rendszerhez, és számos előnnyel járó funkciót használhatnak a gazdálkodásuk során. Az elektronikus gazdálkodási napló rendszere segít javítani a termelés hatékonyságát és biztonságát, valamint lehetővé teszi a pontosabb adatok rögzítését és nyilvántartását.

Összességében az eGN-rendszer és a Nébih által támogatott belföld-rss program segítségével a gazdálkodók könnyebben és hatékonyabban tudják kezelni a tenyészkódokat, a legeltetett állatokat és más fontos információkat, így biztosítva a magas színvonalú élelmiszertermelést és az egészséges állatállományt.