A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatója a Belarusz Köztársaság és Magyarország közötti kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény részleges felfüggesztéséről

A felfüggesztés lehet egy hatékony eszköz a kettős adóztatás elkerülésére, amelyet a NAV is támogat. A kettős adóztatás elkerülésére szolgáló egyezmények segítenek a vállalatoknak és magánszemélyeknek abban, hogy ne kelljen ugyanarról a jövedelemről többször adót fizetniük.

Belarusz is egy olyan ország, amely fontos szerepet játszik a gazdasági kapcsolatokban, és a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmények is fontosak lehetnek a belarusz vállalatok és magánszemélyek számára.

A gazdaság RSS (Really Simple Syndication) segítségével könnyen nyomon követhetők a legfrissebb hírek és információk a gazdasági világból, így az adózási kérdések is könnyen követhetők és megérthetők. A NAV is gyakran használja az RSS-t, hogy naprakész információkat nyújtson az adózóknak. A felfüggesztés és a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmények fontos lépések a gazdasági stabilitás és fejlődés felé.