A szigorú törvények értelmében kötelező lesz kgfb-t kötni elektromos rollerekre, segwayekre és kistraktorokra is

A biztosítás fontos része az életünknek, hiszen védelmet nyújt számunkra a váratlan események ellen. Az egyik legfontosabb biztosítás, amit kötnünk kell, az autónkra vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, vagy röviden KGFB. Ez a biztosítás biztosítja, hogy ha balesetet okozunk másoknak, akkor az általunk okozott kárt megtérítsük.

A traktorok és elektromos rollerek is közlekedési eszközök, amelyekre érdemes lehet kötni egy megfelelő biztosítást. A traktorok esetében különféle kiegészítő biztosítások is elérhetőek, például lopás elleni biztosítás vagy CASCO biztosítás.

Az elektromos roller és Segway használata is egyre népszerűbb Magyarországon. Ezekre a közlekedési eszközökre is érdemes lehet kötni egy balesetbiztosítást, hogy védelemben részesüljünk, ha esetleg balesetet szenvednénk velük.

A Belföld-RSS biztosítás egy speciális biztosítás, amely kifejezetten belföldi utazásokra szól. Ez a biztosítás védelmet nyújt az esetleges balesetek, betegségek vagy egyéb váratlan események ellen, amelyek az utazás során bekövetkezhetnek.

Összességében fontos, hogy minden közlekedési eszközünkön legyen megfelelő biztosítás, hogy bármilyen helyzetben védelemben legyünk. Legyen szó autóról, traktorról, elektromos rollerről vagy Segway-ről, a biztosítás mindig jó választás lehet a nyugodt közlekedés érdekében.