A munkásszállás-kialakítási támogatásra már most lehet pályázni

A Nemzeti Gazdasági Minisztérium (NGM) pályázatot hirdetett a vállalkozásoknak, hogy támogatást nyújtson a versenyszféra fejlesztéséhez. Az NGM államtitkára, Czomba Sándor elmondta, hogy a céljuk a cégvilág versenyképességének növelése, valamint a munkahelyteremtés támogatása.

Az NGM által kiírt pályázatok között szerepel a munkásszállás-kialakítás támogatása is. A vállalkozásoknak lehetőségük van támogatást igényelni a munkavállalóik számára biztosított szállások korszerűsítésére és bővítésére. Az Országos Foglalkoztatási Alap (OFA) is részt vesz a programban, és segít a pályázóknak a támogatási kérelem benyújtásában.

A cégvilág-rss segítségével a vállalkozások könnyen nyomon követhetik az aktuális pályázati lehetőségeket, így mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a támogatásokról. A munkásszállás-kialakítás támogatása is egy ilyen lehetőség, amely segíti a vállalkozásokat a munkavállalóik elhelyezésének javításában.

Összességében elmondható, hogy az NGM által nyújtott támogatások, mint például a munkásszállás-kialakítás támogatása, hozzájárulnak a magyar vállalkozások versenyképességének növeléséhez és a munkahelyteremtés támogatásához. A vállalkozásoknak érdemes figyelemmel kísérni az NGM által kiírt pályázatokat, és igénybe venni a rendelkezésre álló támogatási lehetőségeket.