Az éjjel megjelent új rendeletek támogatják a szőlő- és borágazati eszközöket és bevezetik a pedagógusok teljesítményértékelését

A mezőgazdasági termelők számára elengedhetetlen a megfelelő támogatás a termelés fenntartásához és fejlesztéséhez. A kormányrendeletek által biztosított támogatások segítségével a szőlőtermesztők is könnyebben boldogulhatnak a piacon.

A pedagógusok fontos szerepet játszanak abban, hogy a fiatal generációk megismerjék és megszeressék a bortermelést. A szőlőültetvények látogatása, a borkóstolók szervezése és a borok különlegességeinek bemutatása mind hozzájárulhat ahhoz, hogy a bor iránti érdeklődés növekedjen.

A belföldi kereskedelem támogatása is fontos szempont a mezőgazdasági termékek értékesítésében. Az RSS által biztosított információk segítségével könnyebben megtalálhatják egymást a termelők és a vásárlók, így a borok és más mezőgazdasági termékek könnyebben eljuthatnak az érdeklődőkhoz. A kormányrendeletek által támogatott belföldi kereskedelem segítségével pedig a hazai termelőknek könnyebb piacra lépniük és versenyképesebbek lenniük.