A vezérigazgatók többsége vár profitnövekedést az idei évre

Az EY legfrissebb felméréséből kiderült, hogy a világgazdaság átalakítása kulcsfontosságú a profitnövekedés szempontjából. A vezérigazgatók és CEO-k egyre inkább felismerik, hogy a szervezetük hatékonysága és versenyképessége szoros összefüggésben áll a világgazdasági trendekkel. Az EY által végzett kutatások rámutattak arra, hogy a cégvilágban a profit maximalizálása csak akkor lehetséges, ha a szervezetek folyamatosan képesek alkalmazkodni a változó környezethez.

A CEO-knek és vezérigazgatóknak fontos szerepe van abban, hogy a cégüket a megfelelő irányba tereljék, és a profitnövekedés érdekében átalakítsák a szervezetet. A legújabb trendeket és piaci lehetőségeket figyelembe véve kell döntéseket hozniuk, hogy versenyképesek maradjanak a globális piacon.

Az EY által nyújtott szakértői tanácsok és felmérések segítségével a vezetők jobban megérthetik a világgazdaság változó dinamikáját, és így hatékonyabban tudják tervezni a cégük jövőjét. A cégvilág-rss rendszer segítségével pedig folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb trendekről és piaci lehetőségekről, amelyek segítségével növelhetik a profitot és versenyképességet.