A GBS (Global Business Services) – a szolgáltatóközpontok innovatív megközelítése

A KPMG egy világszerte elismert pénzügyi és könyvvizsgáló szolgáltatásokat nyújtó cég, amely számos területen tevékenykedik, beleértve a gazdasági elemzéseket, tanácsadást és könyvvizsgálatot is. A vállalat számos iparágban kínál szolgáltatásokat, többek között az SSC (Shared Service Center) és GBS (Global Business Services) területén is.

Az SSC-k olyan központok, amelyekben egy vállalat különböző szolgáltatásait központosítják és optimalizálják, míg a GBS-ek globális szolgáltatásokat nyújtanak, általában több országban működve. Ezek a központok segíthetnek a vállalatoknak hatékonyságot növelni, költségeket csökkenteni és jobb ügyfélélményt nyújtani.

A KPMG számos tanácsadási és könyvvizsgáló szolgáltatást kínál az SSC-k és GBS-ek számára is, segítve őket abban, hogy hatékonyabbá váljanak és versenyképesebbé tegyék magukat a piacon. A vállalat szakértői segítenek a vállalatoknak abban, hogy kihasználják az új technológiákat, optimalizálják folyamataikat és növeljék a hatékonyságot.

Összességében a KPMG a gazdaság-rss és a pénzügyi szolgáltatások terén is vezető szerepet tölt be, és segít a vállalatoknak a versenyképesség és hatékonyság növelésében az SSC-k és GBS-ek területén is.