Az Alkotmánybíróság döntött az AB három alaptörvény-ellenességi témában a Külügyi, belügyi, közlekedési, ingatlan-nyilvántartási és bérügyi törvényekkel kapcsolatban.

A törvények és rendeletek hivatalos közlésére szolgáló Magyar Közlöny fontos szerepet tölt be a jogalkotásban és az állampolgárok tájékoztatásában. Az Ab, vagyis Alkotmánybíróság gyakran vizsgálja a különböző jogszabályok alkotmányosságát, és döntéseit szintén a Magyar Közlönyben teszi közzé.

Az belföld-rss segítségével könnyedén nyomon követhetjük a legfrissebb törvények és rendeletek megjelenését, valamint az Alkotmánybíróság legújabb döntéseit. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezhetünk a jogalkotás terén, és pontosan tudhatjuk, milyen változások történtek az adott jogszabályokban.

A Magyar Közlöny és az Ab által közzétett információk rendkívül fontosak mind a jogalkotók, mind pedig az állampolgárok számára, hiszen ezek segítségével lehetőségünk van betekinteni a jogrendszer legfrissebb alakulásaiba, és ennek megfelelően alkalmazkodni az új szabályokhoz és előírásokhoz. Legyen szó akár jogi kérdésekről, vagy egyszerűen csak az állampolgári jogokról és kötelezettségekről, a Magyar Közlöny és az Ab által nyújtott információk nélkülözhetetlenek a tájékozott és felelős állampolgárság szempontjából.