50 milliárd forint értékű új innovációs pályázat indul Fókuszterületen

Az Egyetem Kutatóintézetének vezetője, Hankó Balázs, nagy örömmel jelentette be, hogy a belföld-rss Fókuszterületi Innovációs Pályázaton nyertek egy komoly támogatást. A kutatócsoport már régóta dolgozik azon, hogy új megoldásokat találjanak az egészségügy területén, és most végre lehetőségük van arra, hogy ezeket a terveiket valóra is váltsák.

A pályázat célja az volt, hogy olyan projekteket támogasson, amelyek hozzájárulnak az ország gazdasági növekedéséhez és versenyképességéhez. Hankó Balázs és csapata már régóta dolgozik azon, hogy új módszereket és technológiákat fejlesszenek ki az egészségügy területén, és most végre lehetőségük van arra, hogy ezeket a terveiket valóra is váltsák.

A kutatócsoport tagjai nagyon lelkesek és motiváltak, és már alig várják, hogy nekiláthassanak a munkának. A pályázatnak köszönhetően most végre megvalósíthatják az álmaikat, és hozzájárulhatnak az egészségügyi ellátás javításához az országban. Hankó Balázs és csapata biztos abban, hogy a jövőben még több sikeres projektet tudnak majd megvalósítani, és továbbra is hozzájárulnak az ország gazdasági fejlődéséhez.