A SPAR visszahívja a Tortellinit

A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) fontos szerepet tölt be az élelmiszerek biztonságának és minőségének ellenőrzésében Magyarországon. Az egyik fontos feladatuk az allergének figyelemmel kísérése az élelmiszerekben, hiszen ezek súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak az érzékeny egyének számára.

Amennyiben egy termék esetében allergént tartalmazó összetevőt találnak, a Nébih azonnal intézkedik, és a SPAR Magyarország és más érintett vállalatokkal együttműködve termékvisszahívást rendelhet el. Ez a gyors és hatékony intézkedés lehetővé teszi, hogy az érintett termékek ne kerüljenek a fogyasztók asztalára, és így megelőzhetők az esetleges egészségügyi kockázatok.

Az egészség-rss rendszer segítségével a fogyasztók is könnyedén nyomon követhetik az élelmiszerek biztonságával kapcsolatos legfrissebb információkat. A SPAR Magyarország elkötelezett amellett, hogy biztonságos és minőségi termékeket kínáljon vásárlóinak, és ezért folyamatosan együttműködik a hatóságokkal a termékvisszahívások és egyéb fontos intézkedések során.

A Nébih és a SPAR Magyarország közös erőfeszítései révén biztosított, hogy az élelmiszerek biztonságosak és megfelelő minőségűek legyenek, és hogy az allergénekkel kapcsolatos kockázatokat hatékonyan kezeljék a fogyasztók védelme érdekében.