A robogók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása: miért fontos és hogyan köthető meg?

A KGFB (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás) minden jármű tulajdonosnak kötelező, beleértve a robogókat és segédmotoros kerékpárokat is. Ezek a járművek is részt vesznek a közúti forgalomban, így fontos, hogy megfelelő biztosítással rendelkezzenek.

A KGFB biztosítás segít abban, hogy baleset esetén a károsultaknak kártérítést fizethessünk, és nekünk ne kelljen a saját zsebünkből kifizetni a károkat. Ezért fontos, hogy minden jármű tulajdonos gondoskodjon a megfelelő biztosításról.

A belföldi RSS (részletes szolgáltatási szint) lehetőséget ad arra, hogy kiegészítsük a KGFB biztosításunkat további szolgáltatásokkal, például casco biztosítással vagy kiegészítő fedezetekkel. Így még magasabb szintű védelemmel rendelkezhetünk a közlekedés során.

Ne feledjük, hogy a robogók és segédmotoros kerékpárok is részt vesznek a közúti forgalomban, így fontos, hogy ezekre a járművekre is megfelelő biztosítással rendelkezzünk. Bízzunk a KGFB-ben és a belföldi RSS-ben, hogy nyugodtan közlekedhessünk a városban és az országúton is!