Ne hagyd ki a lehetőséget: ma éjfélig még köthetsz új lakásbiztosítást!

A biztosítások fontos részét képezik mindennapi életünknek, hiszen védelmet nyújtanak számunkra különböző kockázatok ellen. A lakásbiztosítás különösen fontos, hiszen otthonunk az egyik legnagyobb értékű vagyonunk, amit érdemes megfelelő módon védeni.

A lakásbiztosítások számos kockázatot fedeznek, mint például tűz-, víz-, vagy lopáskár. Fontos, hogy a lakásbiztosításunk megfelelő fedezetet nyújtson ezekre a veszélyekre, és hogy a szerződés pontosan rögzítse, milyen esetekben térít a biztosító.

Az belföld-rss egy olyan biztosítási termék, amely kifejezetten a hazai utazások során felmerülő kockázatokra nyújt védelmet. Ez lehet például az utazás során bekövetkező baleset, betegség vagy poggyászkár. A belföld-rss segítségével nyugodtan utazhatunk belföldön is, hiszen tudjuk, hogy egy esetleges káresemény esetén a biztosító segítségére lesz.

Fontos tehát gondoskodni arról, hogy mind lakásbiztosításunk, mind belföld-rss biztosításunk megfelelő fedezetet nyújtson, és hogy biztonságban érezhessük magunkat otthonunkban és utazásaink során is.