Az Európai Tanács jóváhagyta a Cselekvési Terv a Drogok és Drogfüggőség Elleni Küzdelemért (CSDDD) leegyszerűsített változatát

A KPMG a gazdaság-rss és az ESG területén is vezető szerepet tölt be az Európai Tanácsban. Az ESG (Environmental, Social and Governance) szempontok egyre fontosabbak a vállalatok számára, hiszen a fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás ma már elengedhetetlen része a sikeres üzleti stratégiának.

Az Európai Tanácsban a KPMG szakértői aktívan részt vesznek a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem terén hozott döntések kidolgozásában és végrehajtásában. A CSDDD (Corporate Social and Digital Responsibility) elvek betartása és támogatása kulcsfontosságú a vállalatok számára, és a KPMG szakemberei segítenek abban, hogy a vállalatok megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak.

A KPMG által nyújtott tanácsadás és szolgáltatások segítségével a vállalatok hatékonyabban tudnak működni a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás területén, és ezzel hozzájárulnak a környezetvédelem és a társadalmi jólét javításához. A KPMG és az Európai Tanács együttműködése révén pedig még hatékonyabban tudnak együtt dolgozni a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás érdekében.