Az Országgyűlés tárgyalása a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, a Nemzeti Fejlesztési Központ megszüntetéséről és a rendőrség hozzáféréséről turisztikai adatokhoz.

Az Országgyűlés fontos döntéseket hozott a nemzeti földügyi központ létrehozásáról, melynek célja a hatékonyabb földhasználat és -forgalom szabályozása. Ezzel párhuzamosan elindult a nemzeti turisztikai adatszolgáltató központ létrehozása is, mely segíti a turisztikai szolgáltatások fejlesztését és a turizmus iránti kereslet növelését.

A világjárvány okozta veszélyhelyzetben a gazdaság-rss kiemelt szerepet kapott, hogy segítse az érintett vállalkozásokat és munkavállalókat. Az orosz-ukrán háború továbbra is súlyos problémát jelent a régióban, ezért fontos, hogy a nemzetközi közösség folyamatosan figyelemmel kísérje a helyzet alakulását.

A vendéginformációs adatok gyűjtése és elemzése segít abban, hogy a turisztikai szolgáltatók és desztinációk hatékonyabban tudják kiszolgálni az ide látogatókat. A pontos és megbízható információk segítik a turisztikai szektor fejlődését és versenyképességét.