A Revolut elkezdett betétgyűjtést folytatni

Az MNB, vagyis a Magyar Nemzeti Bank a hazai pénzügyi rendszer egyik legfontosabb intézménye, amely felügyeli és szabályozza a bankok tevékenységét. Az MNB fontos szerepet játszik a betétbiztosítás területén is, amelynek célja a betétesek megtakarításainak védelme.

A bankok fő tevékenysége közé tartozik a betétgyűjtés, vagyis az ügyfelek pénzének befogadása és kamatozó betét formájában való elhelyezése. A bankok által gyűjtött betétek biztosítják a hitelkihelyezések alapját, és fontos szerepet játszanak a gazdaság működésében.

Az online bankolás egyre népszerűbbé válik, és egyre többen választják az online bankokat, mint például a Revolutot. Az online bankok gyors és egyszerű megoldást kínálnak a pénzügyek intézésére, és számos előnnyel járnak, mint például alacsonyabb díjak és gyorsabb tranzakciók.

A cégvilág-rss segítségével naprakész információkat kaphatunk a vállalati világ eseményeiről. A cégvilág-rss lehetővé teszi számunkra, hogy kövessük a legfrissebb híreket és trendeket a vállalati szektorban, és ezáltal jobban eligazodjunk a cégvilág változatos és dinamikus világában.